Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Lassan 10 éve VMwarezek, láttam már pár dolgot, de olyan még soha nem adódott, hogy bármi közöm legyen az elektromos hálózathoz és az ups-hez szerver oldalon, és ez így is van jól (az meg tény ugye, és írták fentebb is, hogy a VMware nem lő soho területekre, ahol ez szempont lehet).
Jogos, hogy túlzás a SOHO irányra erőltetni azt amit nem arra szántak... Én csak próbálok megoldást találni egy helyzetre. Pl tegnap és ma is volt áramkimaradás. Kb 9-10 percig tudja tartani a jelenleg ráakasztott eszközöket a szünetmentes. Nagyjából a 8. percben jött vissza az áram. Ha már mindenképp le kell állni akkor legalább szabályos legyen és most ez nem megoldott.
Viszont az érdekes amit írsz az elmúlt 10 évedről. Ezt a problémát hogy kezeltétek? Milyen eszköz felelt a biztonságos leállításért?
Egyébként miért nem csinálsz az ups-nek egy management vm-et, és kezeled abból az egészet? Így bármilyen OS-ed lehet, az ups-t meg neki adod USB passthrough-val. Megfelelő eventre pedig egy egyszerű scripttel le tudod lőni a hostot valamelyik api-n, vagy szimplán csak ssh-n keresztül.
Ez volt a 'Z' terv. Ahogy láttam a free ESXI-ben csak úgy mint a backup esetén az API zárva van így az kilőve, de az ssh rendben van. Mások is hasonló megoldásra jutottak. Szóval ha nincs más akkor ráfordulok erre az irányra. Azért parkoltam eddig ezt a lehetőséget, mert nem akartam egy VM-et futtatni csak erre a feladatra.
Még talán az Xpenology talán képes lehet rá...de az már más téma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest