- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
Igen, több host-only hálózatot hoztam létre a WS-ben:
Külön host-only hálózata van a:
Management-nek: 10.0.1.0
Storage-nek: 10.0.2.0
VM-eknek: 10.0.3.0
vMotion-nak: 10.0.4.0-Az ESXi hostoknak minden hálózaton belül van 2db interfésze, melyek két interfész a default failover beállítással egy NIC-teamet alkot.
-A Management, a Storage és a vMotion feladatokra az ESXi-ben definiálva van feladatonként egy darab VMkernel port, mely saját vSwitchel rendelkezik. A vSwitch uplinkje értelemszerűen a 2db interfészből álló NIC team.
-A hálózatok között nincs átjárás, a default route bejegyzést tegnap óta, mint írtam szánt szándékkal töröltem (default route a 10.0.1.1 volt)
-A route-ok ettől függetlenül korrekten be vannak állítva, ezt lekérdezéssel is ellenőriztem, tehát az ESXi tudja, hogy adott hálózatba (Management-Storage-vMotion) szánt forgalmat melyik NIC-en kell kiküldeni, ez nem okozhat problémát. Ráadásul mint írtam a vCS gép adott interfészeit az összes megfelelő hálózaton keresztül tudom vmkping-el pingelni.
Az ötlet, hogy a vSphere infrastruktúra összes interfészét belehajítsam 1db alhálózatba még így labor szintjén is vicces.
J.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- PR-Telecom
- Sorozatok
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Foxpost
- A Dreame három okostelefont mutatott meg Lengyelországban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Acer LED monitor (B247Y)
- Gigabyte Aorus 16X QHD 165Hz G-Sync i9-14900HX 24mag 16GB 1TB Nvidia RTX4070 8GB 140W Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest