Hirdetés
- sh4d0w: Van-e még?
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bambano: Bambanő háza tája
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kraftxld
üzenetére
1. A képet egy TeamView-er-en vagy valamilyen távoli asztal megoldáson keresztül gondoltam...Arra alapoztam, hogy a sávszél akkora, hogy nem gond a késleltetés...(vagyis minimális lesz) Csak a képet kell közvetítenem, mondjuk egy másik laptopra...
2.
Na ez szuper...mert akkor nem vennék külön NAS, meg külön kis mini gép, meg akármi...3.
Olyasmire gondolok, hogy van két vm, egy hálókártyán.
Mondjuk tudom, hogy hülyeség de mindkettőn fut egy Oracle DB 1521-es default porton. Akkor azért keresztbe áll a szeme, hogy most melyiknek küldtem kérést? Tehát erre figyelni kell, hogy azonos szolgáltatás ne legyen ilyen esetben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Xiaomi 15T Pro 12GB/256GB Mocha Gold használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest