- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kraftxld
üzenetére
1. A képet egy TeamView-er-en vagy valamilyen távoli asztal megoldáson keresztül gondoltam...Arra alapoztam, hogy a sávszél akkora, hogy nem gond a késleltetés...(vagyis minimális lesz) Csak a képet kell közvetítenem, mondjuk egy másik laptopra...
2.
Na ez szuper...mert akkor nem vennék külön NAS, meg külön kis mini gép, meg akármi...3.
Olyasmire gondolok, hogy van két vm, egy hálókártyán.
Mondjuk tudom, hogy hülyeség de mindkettőn fut egy Oracle DB 1521-es default porton. Akkor azért keresztbe áll a szeme, hogy most melyiknek küldtem kérést? Tehát erre figyelni kell, hogy azonos szolgáltatás ne legyen ilyen esetben?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- UHD filmek lejátszása
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Formula-1
- Nem lesz gyors megoldása a VGA-hiánynak az NVIDIA szerint
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nem folyik, nem kenődik, de hűteni azt tud
- Túlélnél egy generációs űrhajón? MIO: Memories in Orbit teszt
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- HP EliteDesk 800 G2 SFF, i5-6500,8GB DDR4,128GB SSD, DVD, WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 192GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest