Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
CsodaPOK #1154 üzenetére
Jó, hát akkor mire van? Ugyan nem vagyok bennfentes a témában, de sztem többen használják/nák játszani, mint az eredeti, számomra ismeretlen céljára.
De nyilván ha nem arra készült, vagy alkalmatlan rá, akkor ezt kell elfogadni ... Felrakok egy "rendes" XP-t a kisebb vinyómra, és probléma kilőve
driverekkel mit kellett mókolni??? valós gépen cserélgettem, nyilván ez is számít. Nem vagyok meggyőződve, hogy az 1999-es XWA menni fog a Radeon HD 5570-esemen.
Minden VMware nélkül, már a régi 8800-as karikkal is volt probléma ezen játék esetében, nVidia karikkal meg amúgy is font problémák voltak a játékmenet alatt, de ez javítva lett.
Kösz a válaszokat azért
VMware tools: win98 SE alatt nincs hang. Pipa a helyén. Főgép rendben. Virtuális XP alatt tools nélkül is van minden.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- HYNIX 1x4GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest