Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
CsodaPOK
üzenetére
Jó, hát akkor mire van? Ugyan nem vagyok bennfentes a témában, de sztem többen használják/nák játszani, mint az eredeti, számomra ismeretlen céljára.
De nyilván ha nem arra készült, vagy alkalmatlan rá, akkor ezt kell elfogadni ... Felrakok egy "rendes" XP-t a kisebb vinyómra, és probléma kilőve

driverekkel mit kellett mókolni??? valós gépen cserélgettem, nyilván ez is számít. Nem vagyok meggyőződve, hogy az 1999-es XWA menni fog a Radeon HD 5570-esemen.
Minden VMware nélkül, már a régi 8800-as karikkal is volt probléma ezen játék esetében, nVidia karikkal meg amúgy is font problémák voltak a játékmenet alatt, de ez javítva lett.
Kösz a válaszokat azért

VMware tools: win98 SE alatt nincs hang. Pipa a helyén. Főgép rendben. Virtuális XP alatt tools nélkül is van minden.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest