Hirdetés
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Asszociációs játék. :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
oxox
addikt
válasz bronin7 #8093 üzenetére
tudom, hogy nem...és mint korábban irtam nem is vagyok hithü katolikus, csak mint érdekesség irtam.
gyilkolás...az alapján amit eddig a miséken/jegyesoktatáson hallottam.
- önvédelemből ölsz... Bűnös vagy? -legnehezebb kérdés, szerintem bünös vagy.
a legegyszerübb válasz, a megdobnak kővel dobd vissza...de nehéz mert ha nem szándékos, akkor már jó kérdés...és a szándékosság igy elég nehéz....passz- ölsz, de nem voltál beszámítható (hipnózis, alkohol, drog + nem feltétlenül saját akaratodból kerültél ilyen állapotba)... Bűnös vagy? - amennyiben saját magadnak köszönheted a dolgot, bünös vagy, ha valaki belédnyomott valamit aminek hatása alatt cselekszel nem vagy bünös....szerintem
- ölsz, hogy megments milliókat... Bűnös vagy? -egyértelmüen bünös vagy, mert ki tudja, hogy nem az az ember volt-e ki később megmentett volna-e mindenkit...Isten útjai kifürkészhetetlenek...meghát ha téged most valaki megölne, mondván egy második Hitler lesz belőled (még ha igy is lenne elég nehezen tudnád elfogadni...mégha tudnád azt, hogy igy lesz)
- ölsz, mert az életed múlt rajta... Bűnös vagy? -nálam ez megyezeik az önvédelem első variációval
nem volt kiegészités a táblákhoz szerintem sem, de mondj egy olyan dolgot amit nem lehet többféleképpen értelmezni
oxox
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Windows 11
- World of Tanks - MMO
- Jövedelem
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Vicces videók
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB (grafit)
- CTO Macbook Air 2020 13"( M1, 16GB, 512GB ) (ENG!)
- Lenovo Thinkpad L480 i5 8.gen 8/256gb ssd
- 32" SAMSUNG Odyssey G3 1920x1080 180Hz VA Gaming monitor eladó (2 év garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest