Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tope

addikt

válasz kymco #21721 üzenetére

A szerelmes példa nem igazán jó, mert a szerelmet egy valóságos személy adja, viszont Isten-t mint valóságosnak mondott "személy"-t lehet mondani...
    Isten hogy mit tanít, mond: mivelhogy nincs bizonyítva a létezése, így csak azt mondhatom rá, hogy a "szolgálói" által mondott dolgok vannak, 1 olyan dologban hisznek sokan, ami igazából fizikai valójában nem tapasztalható, illetve csak a "szolgálói/közvetítői" által.

UI: Ezzel nem azt akarom mondani, hogy senki ne higgyen olyan dologban, amit nem lehet fizikailag "megtapasztalni", de számomra kicsit értelmezhetetlen.
    Nem vagyok a vallás ellen, csak nem tudom érteni, hogy hogyan lehet hinni 1 olyan dologban, aminek nincs fizikai valóság alapja. Én hamarabb elhiszek 1 olyan feltevést, hogy a jóval fejlettebb földönkivüliek "írányítanak" minket, így ezáltal ő(ke)t lehet nevezni Istennek. Akár Atlantisz, vagy a Piramisok, rengeteg olyan dolog van, illetve feltételezzük, amire nincs még jelenleg logikus magyarázat (lehet ez az Isten is!).

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés