Hirdetés

2024. május 13., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

A topik célja, hogy a félresikerült üzleteket itt megbeszélhessék a felek, ha azt nyilvánosan szeretnék megtenni.

További tudnivalók >>>

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1321) #24334592


#24334592
törölt tag

(#16189) cinkoxid

folytatás itt, ahogy kérted.

1. Mondtam, h kapok csomagot. Te mióta nem tartod magad a megbeszéltekhez? Szerinted ez nem a szavahihetőség hiánya? Nem teljesen mindegy mi történik, ha megbeszéltünk dolgokat? Én voltam a jófej, holott kippostázhattad volna ide súlyos ezrekért, ezt akartam megspórolni neked. A 2ezer forint egy jelképes összeg volt. Feladhattam volna utánvéttel is.

2.Igen, zavar, h nem négy fekete csavar van rajta. Esztétika, tudod. Ott nem tűnt fel, mert nem csekkoltam le tüzetesen a gépet. Én hibám, ettől függetlenül nem gondolod, h pénztártól való távozás után nincs reklamáció?
Sokat kell még tanulnod, hogy működik az üzleti élet, mert ahogy csinálod az minden csak nem jó.

3.Igen, örültem a gépnek míg elő nem kezdtek jönni a gondok. Nálam sem ment az egér otthon. Ezt is jeleztem neked telefonon. Ha letagadod, lelked rajta.

4.Miután végigpróbálgattam a ramokat, utána ment. Nemtom mivel tesztelted, de 1 hónapos használat után a lnyx memóriahibákat írt ki az 1 órás teszten, ráadásul párban? Az neked inkompatibilitási hiba?

5. Minőségi darab? Vinyó több mint ezer nap futási idővel? Amelyik bármelyik pillanatban széthullhat mert egy ketyegő bombán ülök? 1 hónap után hibás zsír új ramok?

6. Nem az egér hibája volt, szerintem. Azóta is voltak gondok mind az előlapi mind a hátlapi usb csatlakozókkal. De ezen fel sem akadok.

7.Ezt nyugodtan megmondhatod neki saját magad.

Megoldás az lenne, ha kapnál egy mínuszt a slendrián szerelésért, a hanyag vevőszolgálatért, hogy tanulj belőle, a lóvé zsebrerakásával nincs vége egy történetnek.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.