Hirdetés

Aktív témák

• ngabor2

nagyúr

válasz GD #562 üzenetére

:D látszik, hogy nem régóta linuxozol (bocs, ha tévednék...). az általam (szét)hajtott Deb Sid egy 500-a K6-II gépem kezdett, ALi chipsettel. Aztán asszem került alá valami VIA-s lap, de az nem volt nálam sokáig. Utána Athlon XP 1600+, VIA KT400 + VT8235, most egy nF3-s Gigabyte lap + A64 3000+. A kernel az cserélődött, egyéb max. frissült, vagy közben vándorolt. Ja, volt egy kis VIA K8T880-as kitérő is, ugyan ezzel a procival. Monnyuk nálam a zikszpé nem deglett meg, végülis ''csak'' az alaplap változott, a többi körítés nem igazán. De azért egy kicsit összerókázta magát.
    A vinyók közötti vándorlás még cifrább, egy 1,6GB-oson kezdett, aztán átment egy 40-esre, utána egy 120-asra, most épp egy 160-ason van. Rendszerköltöztetés: cp -a honnan hova :D Minek elbonyolítani? Utána a liloval volt egy kis játék, favágó módon, Uhu boot-cd-vel, de meg lehetett volna oldani nélküle is, csak nem tudtam róla.

Én is ezért szeretem a linuxot. Amit nem kell elbonyolítani, azt nem bonyolítja el.

Aktív témák