- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
n0_gAboR
őstag
hat nemtom lehet hogy envagyok bena, de eddig ilyen szintu botlasok semelyik eddig probalt linuxal nem voltak...
#1 install utan nem akart mukodni a sudo parancs, tehat nem tudtam root jelszot valasztani, tehat buko-> reinstall.
#2: itt sikerult a jelszo, netet is belottem pppoe configgal, kicsit hasznaltam a rendszert, aztan egyszercsak amikor a menube leptem kifagyott minden. ez volt az utolso latogatasom a gnomeban azota...ha visszalepek gdm.ben egy hibauzenet fogad hogy az ubuntu internetcimet nem talalja es lehet hogy a gnome nem fog megfeleloen muxeni... lehet ujraprobalni meg fojtatni, egyiknel nem csinal semmit masiknal meg kifagy. terminalban meg nem nagyon tudtam kezdo linuxos leven boldogulni mc, mcedit, joe hianyaban, ugyanis ezek nincsenek felrakva alapbol.
szal lehet hogy megsem annyira user frendly distro ez?!
Aktív témák
Hirdetés
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Windows 11
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kerékpársportok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen légkondit a lakásba?
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Gombászkönyvek egyben
- Új Samsung 15 GalaxyBook 3 FHD IPS i5-1335U 4.6Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest