- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
n0_gAboR
őstag
hat nemtom lehet hogy envagyok bena, de eddig ilyen szintu botlasok semelyik eddig probalt linuxal nem voltak...
#1 install utan nem akart mukodni a sudo parancs, tehat nem tudtam root jelszot valasztani, tehat buko-> reinstall.
#2: itt sikerult a jelszo, netet is belottem pppoe configgal, kicsit hasznaltam a rendszert, aztan egyszercsak amikor a menube leptem kifagyott minden. ez volt az utolso latogatasom a gnomeban azota...ha visszalepek gdm.ben egy hibauzenet fogad hogy az ubuntu internetcimet nem talalja es lehet hogy a gnome nem fog megfeleloen muxeni... lehet ujraprobalni meg fojtatni, egyiknel nem csinal semmit masiknal meg kifagy. terminalban meg nem nagyon tudtam kezdo linuxos leven boldogulni mc, mcedit, joe hianyaban, ugyanis ezek nincsenek felrakva alapbol.
szal lehet hogy megsem annyira user frendly distro ez?!
Aktív témák
- Futás, futópályák
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- Linux felhasználók OFF topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motoros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3314, 94% Akkumulátor
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest