Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
n0_gAboR
őstag
hat nemtom lehet hogy envagyok bena, de eddig ilyen szintu botlasok semelyik eddig probalt linuxal nem voltak...
#1 install utan nem akart mukodni a sudo parancs, tehat nem tudtam root jelszot valasztani, tehat buko-> reinstall.
#2: itt sikerult a jelszo, netet is belottem pppoe configgal, kicsit hasznaltam a rendszert, aztan egyszercsak amikor a menube leptem kifagyott minden. ez volt az utolso latogatasom a gnomeban azota...ha visszalepek gdm.ben egy hibauzenet fogad hogy az ubuntu internetcimet nem talalja es lehet hogy a gnome nem fog megfeleloen muxeni... lehet ujraprobalni meg fojtatni, egyiknel nem csinal semmit masiknal meg kifagy. terminalban meg nem nagyon tudtam kezdo linuxos leven boldogulni mc, mcedit, joe hianyaban, ugyanis ezek nincsenek felrakva alapbol.
szal lehet hogy megsem annyira user frendly distro ez?!
Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Autós topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Hobby rádiós topik
- Escape from Tarkov
- Synology NAS
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Air / 256GB / Kártyafüggetlen / 3 év Euronics Garancia / Akku: 100%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L470 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 640 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest