- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Változások a Prohardveren
Aktív témák
-
GD
őstag
sebességben semmi, inkább csak disztro specifikus dolgokban szokatlan.. csomag kezelés, gui cuccok, mplayer, backport-ok, stb..
/mondjuk Fedorában a helyi gépről történő frissítések és a yum, na az érdekes, mert hol szereti, hol nem../
még a boot-olás is kb egyforma gyors.. igaz úgy hogy kb u.a. a szolgáltatások, démonok indulnak
1 gb swap, 1 giga ram, 2,5 barton ,ext3
ahoz képest hogy összvissz 4-5 hónapja foglalkozom linuxal.. majdnem ott vagyok hogy mindent tudok amit win alól..mondjuk sokat fórumozok, olvasok, marcel gagné linux könyve nagyon jó, meg megvettem sokpézé a fedora-redhat teljes referenciát könyvben..
bár, pont ami legjobban kellene az sosincs benne
pl az fstab opcióiról még sehol nem találtam vmi értelmes összefoglalót..
Fedóránál van egy gnome felület ahol az induló processzeket jól belehet lőni, mindent kommentál pár sorral hogy miért felelős, ergo tudom ha nekem nem kell, kikapcs..
na ezt az ablakot nem találom Ubuntuban.. ez hiányzik..
bár erre és sokmásra van a Webmin nevű webes felületű cucc ami nagyon toppon van, persze abból is csak forrás meg rpm-van, forrásból kicsit macerásabb ,még nem volt időm végig olvasni a howto-t
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Windows 11
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest