Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
Aktív témák
-
GD
őstag
sebességben semmi, inkább csak disztro specifikus dolgokban szokatlan.. csomag kezelés, gui cuccok, mplayer, backport-ok, stb..
/mondjuk Fedorában a helyi gépről történő frissítések és a yum, na az érdekes, mert hol szereti, hol nem../
még a boot-olás is kb egyforma gyors.. igaz úgy hogy kb u.a. a szolgáltatások, démonok indulnak
1 gb swap, 1 giga ram, 2,5 barton ,ext3
ahoz képest hogy összvissz 4-5 hónapja foglalkozom linuxal.. majdnem ott vagyok hogy mindent tudok amit win alól..
mondjuk sokat fórumozok, olvasok, marcel gagné linux könyve nagyon jó, meg megvettem sokpézé a fedora-redhat teljes referenciát könyvben..
bár, pont ami legjobban kellene az sosincs benne
pl az fstab opcióiról még sehol nem találtam vmi értelmes összefoglalót..
Fedóránál van egy gnome felület ahol az induló processzeket jól belehet lőni, mindent kommentál pár sorral hogy miért felelős, ergo tudom ha nekem nem kell, kikapcs..
na ezt az ablakot nem találom Ubuntuban.. ez hiányzik..
bár erre és sokmásra van a Webmin nevű webes felületű cucc ami nagyon toppon van, persze abból is csak forrás meg rpm-van, forrásból kicsit macerásabb ,még nem volt időm végig olvasni a howto-t
[Szerkesztve]
Aktív témák
- 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
mondjuk sokat fórumozok, olvasok, marcel gagné linux könyve nagyon jó, meg megvettem sokpézé a fedora-redhat teljes referenciát könyvben..