Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- leslieke
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
rene85
aktív tag
Na még jó hogy időben hazaértem és élőben tudom nézni a vitát, háhá
. az adatpartíció annak jön igazán jól szerintem akik emule-t vagy valami p2p progit használ, hogy linux alatt is tudjanak töltődni a kis dolgaik.
dr_strange: akkor átcsináljam ilyenre? hmm. 1-2 óra másolgatás aztán csak meglesz
még mindig nem írtátok hogy akkor a menu.lst-t a /bootra kell-e tenni (habár mondjuk úgyis meglátom ha feltettem egy új linuxot). most majd varázsolhatom vissza az ubuntut valahogy, mert a mandriva az istennek se tölti be, de: megoldom.
a hely nem igazán számít. de akkor kell ilyen vagy nem végülis??
a menu.lst-t lemásolom mielőtt új rendszert telepítek, aztán visszateszem, miután feltettem az újat, persze kiegészítve az új oprendszer sorával. ez így nem jó?
[Szerkesztve]
Aktív témák
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2026.12.09-ig garanciális, számlával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. az adatpartíció annak jön igazán jól szerintem akik emule-t vagy valami p2p progit használ, hogy linux alatt is tudjanak töltődni a kis dolgaik.
a menu.lst-t lemásolom mielőtt új rendszert telepítek, aztán visszateszem, miután feltettem az újat, persze kiegészítve az új oprendszer sorával. ez így nem jó?