Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Az elsőnél rájöttem, hogy sudo-t kell írnom.

sudo dpkg -i veyon.deb (átneveztem, hogy egyszerűbb legyen beírnom, nem is értem miért nem működik a tab billentyű kiegészítése itt :( )
    Elkezd futni a parancs, de mivel egy régi verzió van fent, leállt hibával, hogy azt törölni kellene. Rákerestem, töröltem, de még mindig fut a veyon.service :( Ezt hogy a túróba kellene leszednem? Nem lét kérdés, örökölt, de jó lenne az új verziót feltenni.

A másik link alattinál meg semmit nem csinál:
    sudo add-apt-repository ppa:veyon/stable
    sudo apt update

A dpkg már letöltött csomagok telepítésére való. Nem szokott külön kelleni, csak ha kézzel kell csináni valamit.

sudo add-apt-repository ppa:veyon/stable
    sudo apt update
    Ezzel hozzáadtad a Veyon tárolóját, ahonnan az apt le tudja majd tölteni a csomagokat. Csinál az valamit, csak utána fel is kéne telepíteni azt a Veyon-t :
    sudo apt install veyon (a csomag neve kell, nemtom mi a neve), ezzel feltelepíted.
    Ha te sem tudod, akkor apt list|grep eyon , és ennek a kimenetében ott lesz a Veyon csomagjának a neve.
    Vagy sudo apt install synaptic , és a menüben ott lesz a Synaptic, az egy grafikus csomagkezelő :) (de a tárolót ennek is kézzel jobb felvenni, bár azt már megtetted).

Új hozzászólás Aktív témák