Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

No, az EliteBook-os alaplapcserés projektet eddig nem ejtettem meg, majd talán, egyszer. Vagy nem. Viszont kellett egy másik gép, mert a 11 éves Celeron M530 procis Asus 2 GB RAM-mal kínosan szenved és szenvedtet engem is. A Chromium nem éppen takarékos a memóriahasználattal, így egy „egyszerű” weboldal frissítés is csigalassúsággal ment. Eldöntöttem, „új” gépet veszek. Először 8560-at nézegettem, aztán bekúszott, hogy esetleg asztali gép lesz. Valamiért beugrott, hogy nézhetnék a Hardverapróra is. Először itt is a HP-t néztem és találtam londiner gépeire, az ajánlások között pedig ubyegon2 f.t. dicsérő kritikájára. Egy 8570p igen vonzó áron volt, kicsit jobb paraméterekkel, mint a 8560p-m, viszont rátaláltam egy ThinkPad W520-ra, sokkal jobb procival és VGA-kártyával, több memóriával, jobb kijelzővel, ráadásul két SATA III csatlakozóval, de nem brutálisan drágábban. Így ez lett. Core i7-2720QM, Quadro 2000M és 8 GB RAM, ami mellé még becsúszott a 8560-hoz vett másik 8 GB és még berakom majd az abban eredetileg volt 4 GB-t is, hadd dolgozzon ő is.

Új hozzászólás Aktív témák