Új hozzászólás Aktív témák

• Raynes

tag

válasz Lathronos #24904 üzenetére

Már ne haragudj, de indokolatlanul érzékeny vagy. Múltkor a remastered kapcsán tényleg teljesen normálisan álltam hozzád, és szerintem teljesen semleges hangnemben javítottam a leírásodban objektíven benne lévő szakmai tévedéseket, és adtam használható javaslatokat abszolúte segítő szándékkal. Mindjárt azonnali megsértődést lett a vége, meg le lettem oltva, hogy milyen szemét, meg mekkora troll vagyok.

Ha ennyire nem bírsz semminemű kritikát, akkor ne csak remastert ne tegyél közzé, hanem ennyire erővel semmit se publikálj soha, se cikk, se blogbejegyzés, se vers, se semmi, mert bizony a publikálásnak mindig velejárója a kritika is. Ha csak dicséretet akarsz hallani állandóan, akkor dicsérd meg magad, ezt felveszed magadnak hangfelvételre, aztán végtelenítve lejátszod, ha éppen lelkileg rá vagy szorulva. Nem bántásból írom, de az ember rádszánja az idejét, aztán még ő kér elnézést, hogy valamit írni mert, meg nem csak fényezett, pedig te azt vártad volna. Egyáltalán nem személyes, mások is kapnak pl. a blogbejegyzésükre kritikát, nem csak tőlem, hanem bárkitől a PH-n.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés