Új hozzászólás Aktív témák

• atesss

addikt

válasz stopperos #13299 üzenetére

Nem tudom mi volt eddig használva, és már megnézni sem tudom ugye, mert nem indul el a rendszer...

Viszont ha újratelepítem, akkor magamtól azt rakom fel, ahogy a legkönnyebben be tudom én üzemelni.
    Kernelt nem akarok frissíteni. És ha azt mondod, hogy maradjon az alap xorg, mert úgy megy nyílttal és zárttal is, akkor marad az.
    A kétmonitoros üzemmód ami problémás lehet csak szerintem grafikai szempontból.
    3D-s alkalmazást nem használunk.

A használni kívánt alkalmazások:
    - valami "jegyzettömb" szerűség (gedit vagy hasonló)
    - Wine-al: egy visszaszámlálást mutató program (xnote stopwatch)
    - két hangfájl lejátszása (lehetőleg nem VLC-ben, valami kisméretű GUI ablakkal) - pl. egy Gnome Media Player, vagy hasonló
    - CVLC, de ha az nem működik VLC is jó. 2 példány (2 kamera van). Ebben nyitjuk meg az EasyCAP 4ch digitalizálók képeit (ami szerencsére friss installal alapból megy Mint13 alatt) - /dev/video0 és /dev/video1
    - Az egyedi fejlesztésű, nem GUI-s, hanem parancssoros, billentyűkombinációkkal működő RS-485-ös buszvezérlő program.
    Az előbbieknek egyben, egy indítófájra rámenve kellene indulnia. Ez eddig meg is volt, csak a scriptet kellene megtartanom. Ha módosítok a programokon, akkor a script módosítását is meg kell tudnom csinálni.

- Internet (Firefox)
    - OpenOffice

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés