- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
-
LOGOUT
Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció
Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
stopperos #13299 üzenetére
Nem tudom mi volt eddig használva, és már megnézni sem tudom ugye, mert nem indul el a rendszer...
Viszont ha újratelepítem, akkor magamtól azt rakom fel, ahogy a legkönnyebben be tudom én üzemelni.
Kernelt nem akarok frissíteni. És ha azt mondod, hogy maradjon az alap xorg, mert úgy megy nyílttal és zárttal is, akkor marad az.
A kétmonitoros üzemmód ami problémás lehet csak szerintem grafikai szempontból.
3D-s alkalmazást nem használunk.A használni kívánt alkalmazások:
- valami "jegyzettömb" szerűség (gedit vagy hasonló)
- Wine-al: egy visszaszámlálást mutató program (xnote stopwatch)
- két hangfájl lejátszása (lehetőleg nem VLC-ben, valami kisméretű GUI ablakkal) - pl. egy Gnome Media Player, vagy hasonló
- CVLC, de ha az nem működik VLC is jó. 2 példány (2 kamera van). Ebben nyitjuk meg az EasyCAP 4ch digitalizálók képeit (ami szerencsére friss installal alapból megy Mint13 alatt) - /dev/video0 és /dev/video1
- Az egyedi fejlesztésű, nem GUI-s, hanem parancssoros, billentyűkombinációkkal működő RS-485-ös buszvezérlő program.
Az előbbieknek egyben, egy indítófájra rámenve kellene indulnia. Ez eddig meg is volt, csak a scriptet kellene megtartanom. Ha módosítok a programokon, akkor a script módosítását is meg kell tudnom csinálni.- Internet (Firefox)
- OpenOffice
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest