Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz LógaGéza #12296 üzenetére

Ilyen egyszerű?
    De utána ugye el fog indulni a Windowsom, olvastam valami olyasmit hogy gond lehet belőle ha csak úgy törlöm az Ubuntut. Azt hiszem a boot manager is törlődik, és indításkor ő jönne de nincs és nem megy a gép. Vagy valami ilyesmi, nem igazán ástam mélyre magam benne :B

Amúgy a nagy bajaim ezek voltak Ubuntuval, hátha tudtok rá megoldást:
    1. Böngészőben homályosak a betűk, nagyon zavaró (többször ellenőriztem megegyezik-e a beállított felbontás a paneléval de nem ez volt a baj)
    2. Touchpad még minimum érzékenységgel is túl érzékeny
    3. Minden program telepítése előtt kéri a jelszavam, egyrészt zavaró, másrészt a Steam fel akart rakni valami frissítést és ilyen "DOS" szerű ablakban kérte a jelszót de nem reagált semmire. Ezt nem lehet kikapcsolni valahogy?

Ha ezekre tudtok megoldást (legalább 1 és 3-ra) akkor adnék neki még egy esélyt mert amúgy alapvetően jónak tűnik (bár a beépített twitter facebook hasonlók is elég hektikusak voltak).

+1: Az Ubuntu féle boot managert nem lehet kiiktatni valahogy? Túl sok lehetőséget kínál fel, ráadásul ha Windowst indítanék még előjön a Windows féle boot választó is, nekem elég lenne az utóbbi.

:R :R :R

Új hozzászólás Aktív témák