- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
luciferc
őstag
válasz
Major Major
üzenetére
Na, feltettem a KDE3-as hardyt. Ez sem igazán jól muzsikál, pedig ez nem lehet teszt jellegű. Egyrészt telepítéskor még magyar, utána már nem az. A magyar csomagok sincsenek fent alapból. Nem értem. Nem arról van szó, én felteszem őket, meg átállítom, de aki nem beszélni angolka, az mit csinál? Knetworkmanager itt is beteg, bár a net működik, de nem jelzi a kapcsolatot. Ezt sem értem.
Amúgy splash itt sincs. mod: ha kiszedem a bootnál a quiet-et és beírom, hogy nosplsh, akkor sem látszik a boot folyamat. mi van itt?Most komolyan, én bénázok el valamit egy 6 lépéses next-next-finish telepítésnél, vagy ez a kubuntu 8.04 tényleg nem az igazi?

Aktív témák
- Közeleg a Fairphone 6 első főverziófrissítése
- Arc Raiders
- Linux haladóknak
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Tápos kibeszélő offtopik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Dell Latitude 7320 2-in1 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Bontatlan HP és Lenovo Toll 2.0
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest