Hirdetés
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
vamzi
senior tag
válasz
luw2win
üzenetére
A hardy heron a kódneve (fantázia neve?) az ubuntu 8.04 kiadásának. Nekem akkor nem adott ki magából hangot a jútúb, mikor valami lefoglalta a hangkártyát(pl egy film levolt téve tálcára).Próbáld meg akkor a jútúbot, mikor épp bekapcsoltad a gépet és semmi nem fut, semmilyen IM(pl msn kliens,skype vagy jabber vagy akármi)teháth csak a fox fusson és úgy nézd.Szerintem ez a pulse audio hibája lesz, bugja vagy helytelen beállítása(épp azt nem csinálja amire kitalálták vagy nemtom')
a vga-hoz annyit kérdeznék csak, hogy d3d van?glxinfo |grep direct
ha direct rendering: yes akkor van és másholl van a scrollozási hiba, ha no akkor meg egyértelműen driver hiba.
A végén a a kérdéseid nagy részét meg is válaszoltad a "mod:" dal, mert a ff3b5 még mindig erősen béta és sok a hibája.a notimon pölö újabban azt játsza, h 4tabulátornál többel indítva inkább becsukja magát azt sunyít
pedig az átlag nálam 10-12 tabulátor
de van mikor csak gondol egyet és elcsukja magát.a gmailomban nálam is jelentkezik a scrollozási hiba.Igaz az én vga-mhoz nincs driver
érdekes mód az asztali gépen eddig nem bugzik(kopkopkop)Jah a könyvjelzőid azért maradtak meg újratelepítés után, mert azt a /home partíción egy rejtett mappában tárolja. én már vagy 4X újratettem az ubuntut, de az előzményeim is megvannak és a kedvencek, meg a címsor alatt a kis parancsikonok vagy mik is.
Szóval a 3as fox még erősen bugzik, nem erőltetni.Nekem a notira repül is majd vissza a 7.04 az való rája
huh, méretes egy hsz lett
Aktív témák
- PlayStation 5
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen videókártyát?
- Kuponkunyeráló
- Számotokra mi volt az év játéka 2025-ben?
- Hobby rádiós topik
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
pedig az átlag nálam 10-12 tabulátor
de van mikor csak gondol egyet és elcsukja magát.a gmailomban nálam is jelentkezik a scrollozási hiba.Igaz az én vga-mhoz nincs driver
érdekes mód az asztali gépen eddig nem bugzik(kopkopkop)