Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Újabb Jimi home ajánló
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Mindless
tag
Sziasztok.
Új vagyok az ubuntuval, nagyon tetszik, a rendszer csak szétszopat
Az első probléma az hogy az egyik partíciót gond nélkül bemountolja de a másikat az istennek se akarja egyszer már sikerült a media-ba be mountolni de reboot után onnan is eltűnt. Hogy tudnám azt megcsinálni, hogy legyen ikonja is kint és meg is maradjon mindíg? A másik meg az X-fi tudom, hogy nem igazán szereti a linuxot a creative láttam egy pár megoldást a neten, de nekem igazság szerint egyik se akar működni mindig csak, kapok egy rakás hibaüzenetet, ha valaki tudja, hogy kell ezt megcsinálni légyszives segítsen.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- AKCIÓ! szinte RAM áron adom! MSI Vector GP78 HX13V i7-13700HX RTX4080 32GB DDR5 1TB QHD240 1 év gari
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az első probléma az hogy az egyik partíciót gond nélkül bemountolja de a másikat az istennek se akarja egyszer már sikerült a media-ba be mountolni de reboot után onnan is eltűnt. Hogy tudnám azt megcsinálni, hogy legyen ikonja is kint és meg is maradjon mindíg? A másik meg az X-fi tudom, hogy nem igazán szereti a linuxot a creative láttam egy pár megoldást a neten, de nekem igazság szerint egyik se akar működni mindig csak, kapok egy rakás hibaüzenetet, ha valaki tudja, hogy kell ezt megcsinálni légyszives segítsen.