Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
Mindless
tag
válasz
n0_gAboR
üzenetére
Hat ekezet az sehol sincs a mappanevekben de nem krix kraxok vannak hanem egyszeruen meg se jelenik.
/dev/sda1 /media/sda1 ntfs-3g defaults,locale=hu_HU.ISO-8859-2 0 0 most ez a locale van de volt sima utf-8 is és az se ment

Ja amugy az xfi gond megoldodott!
Most csak az a baj hogy az osst nem tudom a billentyuzet media gombjaival vezerelni, magyarul nem tudok halkitani vagy hangositani. De ha megnyomom a gombot akkor kijelzi a kepernyon a hangero ikont probalkoztam xbindkeys sel is de az nem ismeri meg ha automatikusan fel akarom ismertetni a billentyuleutest. Vmi otlet? -
Mindless
tag
válasz
ngabor2
üzenetére
http://www.p4th3t1c.co.uk/2008-05-05/getting-creative-x-fi-to-work-in-ubuntu-hardy-heron-8/352 Itt van egy leírás ez alapján csináltam az x-fi telepítést de amikor consolebol kellett telepiteni az oss t akkor kaptam egy hibaüzit és az soundon parancs már abszolút nem is futott le. De ha megbocsájtasz azt nem fogom onnan kiirkálni mert van vagy 1 oldal
Vhogy nem lehet másolni onnan?A másik pedig a sima creative driverhez adott leírás volt az meg nem ismerte a .install parancsot

-
Mindless
tag
mount: a 'proc' már be van csatlakoztatva a '/proc'-re
mount: a '/host/ubuntu/disks/boot' már be van csatlakoztatva a '/boot'-re
mount: a '/dev/sda1' már be van csatlakoztatva a '/media/sda1'-re
mount: a '/dev/sda5' már be van csatlakoztatva a '/media/adat'-re
semmi sem lett felcsatolva -
Mindless
tag
Sziasztok.
Új vagyok az ubuntuval, nagyon tetszik, a rendszer csak szétszopat
Az első probléma az hogy az egyik partíciót gond nélkül bemountolja de a másikat az istennek se akarja egyszer már sikerült a media-ba be mountolni de reboot után onnan is eltűnt. Hogy tudnám azt megcsinálni, hogy legyen ikonja is kint és meg is maradjon mindíg? A másik meg az X-fi tudom, hogy nem igazán szereti a linuxot a creative láttam egy pár megoldást a neten, de nekem igazság szerint egyik se akar működni mindig csak, kapok egy rakás hibaüzenetet, ha valaki tudja, hogy kell ezt megcsinálni légyszives segítsen.
Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Google Pixel topik
- Battlefield 6
- Probléma DVD/CD íróval
- Áramszünet küldte betegszabadságra a robotaxik hadseregét
- Bestbuy játékok
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- iPhone topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kevés helyet hagyott a tápkonnektor körül a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- magyar billentyűzet - 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Samsung Galaxy Watch FE / 16GB / Bluetooth / Wi-fi / GPS / 1 Hónap garancia
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Most csak az a baj hogy az osst nem tudom a billentyuzet media gombjaival vezerelni, magyarul nem tudok halkitani vagy hangositani. De ha megnyomom a gombot akkor kijelzi a kepernyon a hangero ikont probalkoztam xbindkeys sel is de az nem ismeri meg ha automatikusan fel akarom ismertetni a billentyuleutest. Vmi otlet?
Vhogy nem lehet másolni onnan?