Hirdetés
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Safe Mode az agyban
- sziku69: Szólánc.
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Aktív témák
-
Tv
senior tag
Szevasztok! Olyan gondom lenne, hogy a linux (Ubuntu 7.04) altt eltűntek az Ntfs partíciók. Mostanában ritkán használom a linuxot, tegnap elindítottam, és látom hogy nincsenek sehol.
Az érdekes az, hogy semmit nem csináltam vele. Lehet hogy valamelyik frissítés csinálta
Nah mindegy én nemigazán értek hozzá, úgyvoltam vele, hogy majd újra rakom. Bootolnám az xp-t, indul is, de baromi lassan
. "Az személyes beállításai" résznél álldogál majdnem egy percet, aztán bejön a háttérkép és ott is várni kell jócskán, hogy bejöjjön ek az ikonok meg minden
És azóta több indításnál ugyanez van. Mi a fene baja lehet? Az Ubuntu régebben is eljátszotta már hogy egy ideig ment gond nélkül, aztán nem használtam pár hétig, utána meg minden kínja volt mikor indítottam. Lehet hogy a frissítéseket, amiket magától ajánl fel, kéne hanyagolni, és csak azt feltenni, amire tényleg szükség van?
Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. "Az személyes beállításai" résznél álldogál majdnem egy percet, aztán bejön a háttérkép és ott is várni kell jócskán, hogy bejöjjön ek az ikonok meg minden