Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
Aktív témák
-
Tv
senior tag
Szevasztok! Olyan gondom lenne, hogy a linux (Ubuntu 7.04) altt eltűntek az Ntfs partíciók. Mostanában ritkán használom a linuxot, tegnap elindítottam, és látom hogy nincsenek sehol.
Az érdekes az, hogy semmit nem csináltam vele. Lehet hogy valamelyik frissítés csinálta
Nah mindegy én nemigazán értek hozzá, úgyvoltam vele, hogy majd újra rakom. Bootolnám az xp-t, indul is, de baromi lassan
. "Az személyes beállításai" résznél álldogál majdnem egy percet, aztán bejön a háttérkép és ott is várni kell jócskán, hogy bejöjjön ek az ikonok meg minden
És azóta több indításnál ugyanez van. Mi a fene baja lehet? Az Ubuntu régebben is eljátszotta már hogy egy ideig ment gond nélkül, aztán nem használtam pár hétig, utána meg minden kínja volt mikor indítottam. Lehet hogy a frissítéseket, amiket magától ajánl fel, kéne hanyagolni, és csak azt feltenni, amire tényleg szükség van?
Aktív témák
Hirdetés
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Használt Apple iPhone 11 64GB / 12 hó jótállás
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. "Az személyes beállításai" résznél álldogál majdnem egy percet, aztán bejön a háttérkép és ott is várni kell jócskán, hogy bejöjjön ek az ikonok meg minden