- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Könnyű légierő
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
Aktív témák
-
Tv
senior tag
Szevasztok! Olyan gondom lenne, hogy a linux (Ubuntu 7.04) altt eltűntek az Ntfs partíciók. Mostanában ritkán használom a linuxot, tegnap elindítottam, és látom hogy nincsenek sehol.
Az érdekes az, hogy semmit nem csináltam vele. Lehet hogy valamelyik frissítés csinálta
Nah mindegy én nemigazán értek hozzá, úgyvoltam vele, hogy majd újra rakom. Bootolnám az xp-t, indul is, de baromi lassan
. "Az személyes beállításai" résznél álldogál majdnem egy percet, aztán bejön a háttérkép és ott is várni kell jócskán, hogy bejöjjön ek az ikonok meg minden
És azóta több indításnál ugyanez van. Mi a fene baja lehet? Az Ubuntu régebben is eljátszotta már hogy egy ideig ment gond nélkül, aztán nem használtam pár hétig, utána meg minden kínja volt mikor indítottam. Lehet hogy a frissítéseket, amiket magától ajánl fel, kéne hanyagolni, és csak azt feltenni, amire tényleg szükség van?
Aktív témák
- BestBuy topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Renault, Dacia topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Macska topik
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 16 Pro Max Black Titanium 256GB karcmentes 99% akku (281 ciklus) 2026.06.02.-ig gar
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. "Az személyes beállításai" résznél álldogál majdnem egy percet, aztán bejön a háttérkép és ott is várni kell jócskán, hogy bejöjjön ek az ikonok meg minden