- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Aktív témák
-
Heimdallr75
őstag
üdv
kérdésem sokrészben inkább ubuntu alapok ezért ide írom:összehoztam google segítségével egy telepítő scriptet:
[link]
Tudom hogy nem szép, meg lehetne ezerszer jobban is, nekem egyenlőre ennyi megy.
Viszont pár dologban kérnék segítséget.
ugye mikor sudo ./install.sh
lefut közbe kérdezget biztosan valami kapcsoló létezik apt-nél ami auto igen, mi lenne?
(gondolom -y)
a másik immár nagyobb gondom.
a végén a screen nem indítja el csak ha sudo val manuálisan indítom, mit tehetnék ellene? próbáltam init/rc.localba is beszúrni de nem indul gép indulásakor, valószínűleg mivel root telepíti azért, (kérlek nézzétek el kezdő vagyok).Esetleg hogyan tudnék asztalon létrehozni egy start és egy stopp rtorrent ikont?
köszönöm előre is.
Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone XR 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo T14s Gen 1 i5 10. gen., 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 15 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% AKKSI
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest