Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Aktív témák
-
Heimdallr75
őstag
üdv
kérdésem sokrészben inkább ubuntu alapok ezért ide írom:összehoztam google segítségével egy telepítő scriptet:
[link]
Tudom hogy nem szép, meg lehetne ezerszer jobban is, nekem egyenlőre ennyi megy.
Viszont pár dologban kérnék segítséget.
ugye mikor sudo ./install.sh
lefut közbe kérdezget biztosan valami kapcsoló létezik apt-nél ami auto igen, mi lenne?
(gondolom -y)
a másik immár nagyobb gondom.
a végén a screen nem indítja el csak ha sudo val manuálisan indítom, mit tehetnék ellene? próbáltam init/rc.localba is beszúrni de nem indul gép indulásakor, valószínűleg mivel root telepíti azért, (kérlek nézzétek el kezdő vagyok).Esetleg hogyan tudnék asztalon létrehozni egy start és egy stopp rtorrent ikont?
köszönöm előre is.
Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- PC Játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB 2K OLED 165Hz 500NIT
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest