- ldave: New Game Blitz - 2026
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Aktív témák
-
Mtbsrác
senior tag
Azonos eszközön van a partíció, amire mentesz, mint a rendszer?
Ha másik einyón van, akkor lehet, hogy döglődik a winyó. Tényleg tesztelni kéne, hogy más esetben is behal-e.Sajnos pont ott száll el, hogy másik vinyóra/partícióra akarom átmásolni a komplett rendszert.
Igaz nem visszaállítási pontot kérek hanem rendszermásolást vagy micsodát. Viszont kénytelen vagyok másik vinyóra tenni mert amin van a rendszer azt nemfogom megbolygatni. (megjártam már miatta) A rendszermentbe kiválasztom hogy hova tegye sdb(valamennyi) értelemszerűen és hogy formázza ext2-re. Majd kis másolás 1-2percig utána síri csend. Vinyó tesztelve 3 különböző nagyméretü file-t másoltam rá összevissza terheléstesztnek de hibátlan volt.
Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Game Pass előfizetés
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
- Akció! Dell Latitude 7200 2-in-1,12.3",FHD,i5-8365U,8GB,256GB SSD,WIN11,Tablet,LTE
- Új HP 16 Victus FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 5.1Ghz 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest