Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
Aktív témák
-
Mtbsrác
senior tag
Azonos eszközön van a partíció, amire mentesz, mint a rendszer?
Ha másik einyón van, akkor lehet, hogy döglődik a winyó. Tényleg tesztelni kéne, hogy más esetben is behal-e.Sajnos pont ott száll el, hogy másik vinyóra/partícióra akarom átmásolni a komplett rendszert.
Igaz nem visszaállítási pontot kérek hanem rendszermásolást vagy micsodát. Viszont kénytelen vagyok másik vinyóra tenni mert amin van a rendszer azt nemfogom megbolygatni. (megjártam már miatta) A rendszermentbe kiválasztom hogy hova tegye sdb(valamennyi) értelemszerűen és hogy formázza ext2-re. Majd kis másolás 1-2percig utána síri csend. Vinyó tesztelve 3 különböző nagyméretü file-t másoltam rá összevissza terheléstesztnek de hibátlan volt.
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest