Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
Aktív témák
-
hallari
tag
válasz
ViZion
üzenetére
"csak kellene nekik egy designer, és egy olyan programozó (team), aki a személyreszabást és az "usability"-t megoldja..." Már rég megvan, csak rossz irányba indultak el. Az elmúlt években ami pénzt beletolt Mark Sh. az Ubiba, abból egy egész szép rendszert össze lehetett volna hozni. Itt az eklatáns példa a Zorin OS, sokkal kevesebb pénzből, de lényegesen nagyobb átlátással egy sokkal szebb rendszert hoztak össze. Ha ezt mutogatnák a Win kedvelőinek szerintem a mai többszöröse lenne az átpártolók száma. A youtube-on pedig nagyon jó videók vannak a Zorinról. Én már gondolkodom a váltáson, mert ubi alapú az is.
A KDE se rossz, de a csomagkezelője és a compizhoz való hozzáállása miatt nem szeretem (meg a hangkártyám se fekszik neki).
Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, szép állapot 96% akku (247 ciklus) 6 hó
- LENOVO ThinkBook 13s G2 - i5-1135G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest