Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Van-e még?
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
Aktív témák
-
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Nos, kész vagyok a teszteléssel. Letöltöttem a KDE-s Minttet amit RBJ is használt, azt pedig feltelepítettem egyik merevlemezemre. Miután elindult, felvettem a Rendszerment tárolóját, majd telepítettem az alkalmazást.
Teljesen alapbeállításokkal készíttettem vele egy visszaállítási pontot, majd rögtön indítottam is a Live rendszer készítését. Mikor elkészült a .iso fájl, azt dd-vel rányomattam egy pendrive-ra és már indítottam is újra a gépet.
Mindenféle probléma nélkül elindult a Live és rajta a Rendszerment. Megadtam a telepítéshez az új adatokat (felhasználónév, jelszó, stb.), majd a tovább gombra kattintva kaptam ezt a teljesen normálisnak (a rondaságot leszámítva) tűnő képet (mondjuk itt már kiválasztottam a használandó partíciót, de nem lényeges).
Rákattintottam a telepítés indítása gombra, majd szépen el is indult. Igen gyorsan haladt a folyamat, 1-2 percnél nem tartott tovább és be is fejeződött.
Ezután megint csak újraindítottam a gépet, ezúttal a frissen telepített rendszert bootoltattam. Az ugyanúgy, mintha mi sem történt volna, elindult. Egyetlen szépséghibát véltem felfedezni, a bejelentkező képernyőnél megjegyezte az eredeti felhasználónevemet, de persze az új adataimmal tudtam bejelentkezni.(#46158) RBJ: Úgy tűnik, hogy téged vagy a gépedet nem szereti.

Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- Futás, futópályák
- Elektromos autók - motorok
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs