Hirdetés

Aktív témák

• Kendek
    MODERÁTOR

Valószínűleg olyan hiba lehet, hogy valami beállítás Neked természetes hogy oda állítod, de nekünk tudatlanoknak nem.. És ha máshova is lehet állítani mint ahova kellene, akkor már el is lehet rontani :R

Nos, kész vagyok a teszteléssel. Letöltöttem a KDE-s Minttet amit RBJ is használt, azt pedig feltelepítettem egyik merevlemezemre. Miután elindult, felvettem a Rendszerment tárolóját, majd telepítettem az alkalmazást.
    Teljesen alapbeállításokkal készíttettem vele egy visszaállítási pontot, majd rögtön indítottam is a Live rendszer készítését. Mikor elkészült a .iso fájl, azt dd-vel rányomattam egy pendrive-ra és már indítottam is újra a gépet.
    Mindenféle probléma nélkül elindult a Live és rajta a Rendszerment. Megadtam a telepítéshez az új adatokat (felhasználónév, jelszó, stb.), majd a tovább gombra kattintva kaptam ezt a teljesen normálisnak (a rondaságot leszámítva) tűnő képet (mondjuk itt már kiválasztottam a használandó partíciót, de nem lényeges).
    Rákattintottam a telepítés indítása gombra, majd szépen el is indult. Igen gyorsan haladt a folyamat, 1-2 percnél nem tartott tovább és be is fejeződött.
    Ezután megint csak újraindítottam a gépet, ezúttal a frissen telepített rendszert bootoltattam. Az ugyanúgy, mintha mi sem történt volna, elindult. Egyetlen szépséghibát véltem felfedezni, a bejelentkező képernyőnél megjegyezte az eredeti felhasználónevemet, de persze az új adataimmal tudtam bejelentkezni.

(#46158) RBJ: Úgy tűnik, hogy téged vagy a gépedet nem szereti. :DDD

Aktív témák