Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Nos, kész vagyok a teszteléssel. Letöltöttem a KDE-s Minttet amit RBJ is használt, azt pedig feltelepítettem egyik merevlemezemre. Miután elindult, felvettem a Rendszerment tárolóját, majd telepítettem az alkalmazást.
Teljesen alapbeállításokkal készíttettem vele egy visszaállítási pontot, majd rögtön indítottam is a Live rendszer készítését. Mikor elkészült a .iso fájl, azt dd-vel rányomattam egy pendrive-ra és már indítottam is újra a gépet.
Mindenféle probléma nélkül elindult a Live és rajta a Rendszerment. Megadtam a telepítéshez az új adatokat (felhasználónév, jelszó, stb.), majd a tovább gombra kattintva kaptam ezt a teljesen normálisnak (a rondaságot leszámítva) tűnő képet (mondjuk itt már kiválasztottam a használandó partíciót, de nem lényeges).
Rákattintottam a telepítés indítása gombra, majd szépen el is indult. Igen gyorsan haladt a folyamat, 1-2 percnél nem tartott tovább és be is fejeződött.
Ezután megint csak újraindítottam a gépet, ezúttal a frissen telepített rendszert bootoltattam. Az ugyanúgy, mintha mi sem történt volna, elindult. Egyetlen szépséghibát véltem felfedezni, a bejelentkező képernyőnél megjegyezte az eredeti felhasználónevemet, de persze az új adataimmal tudtam bejelentkezni.(#46158) RBJ: Úgy tűnik, hogy téged vagy a gépedet nem szereti.

Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest