Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- hcl: Könnyű légierő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
Mtbsrác
üzenetére
Fontos lenne még jópár dolog. Például nagyon nehezményezem, hogy linux alatt nem vagyok képes hőmérőzni, venti fordulat-szabályzást, riasztásokat beállítani. (Nekem ugyanis sokszor éjszaka is renderelnek a gépeim.) Azonkívül ott van a winchester-kezelés. A Grub2 képes úgy elrontani a boot-olást, hogy windowszra visszaállítani linuxos programmal lehetetlen. Sőt, csináltam már olyan beállítást is, amikor a windowszos csodaprogramjaim sem segítettek. Hiába raktam vissza velük a windowszos default MBR-t, továbbra is a már nemlétező linux-partíciót akarta indítani valamiért. Ilyenkor aztán csak a teljes format segít. (Aztán másolhattam vissza a közel 450GB-nyi anyagomat egész álló nap az USB-s mentés-winyóról.) Szóval ezek nagyon tudnak hiányozni linuxban. Dehát ha ilyesmit mer mondani a zember, a linuxfanok rögtön jönnek lehülyézni, meg kiutálni...

Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 82 akkuciklus - 27% ÁFÁS - 0373BE
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- GAMING PC! Ryzen 7600X / RX 7800 XT / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
- ÚJ Acer Nitro V 17 AI - 17.3"QHD 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év Gar - HU
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest