- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
Mtbsrác
üzenetére
Fontos lenne még jópár dolog. Például nagyon nehezményezem, hogy linux alatt nem vagyok képes hőmérőzni, venti fordulat-szabályzást, riasztásokat beállítani. (Nekem ugyanis sokszor éjszaka is renderelnek a gépeim.) Azonkívül ott van a winchester-kezelés. A Grub2 képes úgy elrontani a boot-olást, hogy windowszra visszaállítani linuxos programmal lehetetlen. Sőt, csináltam már olyan beállítást is, amikor a windowszos csodaprogramjaim sem segítettek. Hiába raktam vissza velük a windowszos default MBR-t, továbbra is a már nemlétező linux-partíciót akarta indítani valamiért. Ilyenkor aztán csak a teljes format segít. (Aztán másolhattam vissza a közel 450GB-nyi anyagomat egész álló nap az USB-s mentés-winyóról.) Szóval ezek nagyon tudnak hiányozni linuxban. Dehát ha ilyesmit mer mondani a zember, a linuxfanok rögtön jönnek lehülyézni, meg kiutálni...

Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 1TB NVMe SSD, 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest