- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
Aktív témák
-
(Bundás)
addikt
Sziasztok!
Még mindig problémáim vannak USB rack-re való installálással kapcsolatban (nem sok időm volt foglalkozni vele eddig).
Találtam egy leírást, ami már 2008-as, és egy-két dolog már nem ugyanaz mint a szintén nem mai 10.x-es telepítőmhöz viszonyítva.
A telepítés felment, rendszerbetöltőnek a telepítés közben a /dev/sdb lett kiválasztva (már alapból is ez volt).
Gépbe teszteléskor viszont error hd0,1 out of disk fogadott. A leírás szerint a telepített boot/grub könyvárban kellett volna lennie egy menu.lst fájlnak, ahol át kellett volna írni az összes hd0,1 bejegyzét hd0,0-ra. Ezt a grub.cfg-ben találtam meg, amit meg is tettem.
A leírás szerinti # groot=(hd1,0)” részt nem találtam meg egy fájlban sem, csak úgy mint device.map fájlt, ahol a hd0 útvonalát /dev/sdb-re kellett volna állítani.
A grub.cfg-ben található hd bejegyzéseket átírva, szintén ugyanaz a hibaüzenetet kaptam bootoláskor.Valami ötlet, tuti tipp amivel feltudnám telepíteni USB rack-re az Ubuntut, esetleg kijavítani eme hibaüzenetet? Indítólemezként már használtam a rack-et, de sok idő mire (feleslegesen) betölti a telepítő részt és kiválasztom az Ubuntu tesztelése részt...
Köszi
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Küszöbön az androidos PC-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- iPhone-t használók OFF topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hobby elektronika
- iPhone topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eladó makulátlan Nothing phone 3a 8/128GB / gyári garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest