Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
Badman 4ever
őstag
válasz
Badman 4ever
üzenetére
Sikerült életre keltenem az Ubuntu 11.10-et újratelepítés nélkül, viszont még egy dolog van, amit nem tudom hogy oldjak meg. A helyzet a következő, a rendszer(ek, mert van még egy XP is) a 160 GB-os HDD-n van, az adataim viszont 2 db 500 GB-os RAID 1-be fűzött tömbön, amit a PCI-os SATA vezérlő minden rendszerindításkor felépít, ezért elméletben az operációs rendszereknek ezt fel kellene ismerni. XP alatt ezzel sohase volt gond, amikor elkészült a tömb, utána csak azt látta, a két különálló lemezt nem. Az Ubuntu viszont két különálló lemezt lát, amit így nem tudok használni, mert ha adat kerül bármelyik lemezre felcsatlakoztatáskor, akkor a vezérlő ordítani fog, hogy szétesett a tömb.
Röviden a lényeg, tudtok abban segíteni nekem, hogy rávegyen az Ocelotot arra, hogy felismerje a RAID tömböt és automatikusan fel is csatlakoztassa (igazából ez utóbbit még meg tudom oldani)?
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fűnyíró topik
- Milyen videókártyát?
- Hardcore café
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Huawei Watch GT 5 46mm okosóra
- Samsung Galaxy S23 128GB,Használt,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Laptop dokkoló bazár - Lenovo - HP - DELL dokkolók
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest