Hirdetés

Aktív témák

• Kendek

MODERÁTOR

válasz aag #40939 üzenetére

Muszáj ezt? Én nem vagyok rendszerfejlesztő és nem is akarok az lenni. Ha te lenézed az ingyen megkapott komplett operációs rendszert és egy csomó programot, akkor az a te dolgod. De a helyedben eléggé szégyellném magam, hogy kritizálni ugyan nagyon tudok, de bármit is hozzátenni a közöshöz pedig nem. Majd ha fizetsz érte, teszel érte bármit is, akkor lesz jogod beleszólni, leszólni, addig pedig szerintem nem.
    Te desktop felhasználó vagy, az Ubuntu pedig nem desktop felhasználóknak készült. Ezt magad állítod. Akkor pedig légy szíves felejtsd már el, és ne azt várd másoktól, hogy megoldják a problémáidat ingyen és bérmentve, mert ez már akkora gyökérség, hogy csak na. Majd biztosan mindenki azt fogja csinálni amit te szeretnél, de legfeljebb az álmaidban. Addig pedig ha olyan operációs rendszert szeretnél amilyen számodra teljes mértékben megfelel, akkor csináld meg magad.
    Részemről pedig befejeztem a veled való kommunikálást, mert ez már nevetséges. Nevetséges, hogy egyfolytában, időről időre előhozakodsz az igazságaiddal, kitiltatod magad mindenhonnan. Nevetséges, hogy mindenki mást hülyének tartasz, az összes ember ostoba, nem jól tudja, csak te tudsz jól mindent, mindennek úgy kellene lennie ahogy te gondolod.
    Kevés pedig az, aki még a legalapabb dolgokat sem tudja megcsinálni az általa már évek óta használt rendszerben.

(#40940) zed01: Neki a Windows sem jó, sőt, semelyik rendszer sem.

Aktív témák