- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Aktív témák
-
Muszáj ezt? Én nem vagyok rendszerfejlesztő és nem is akarok az lenni. Ha te lenézed az ingyen megkapott komplett operációs rendszert és egy csomó programot, akkor az a te dolgod. De a helyedben eléggé szégyellném magam, hogy kritizálni ugyan nagyon tudok, de bármit is hozzátenni a közöshöz pedig nem. Majd ha fizetsz érte, teszel érte bármit is, akkor lesz jogod beleszólni, leszólni, addig pedig szerintem nem.
Te desktop felhasználó vagy, az Ubuntu pedig nem desktop felhasználóknak készült. Ezt magad állítod. Akkor pedig légy szíves felejtsd már el, és ne azt várd másoktól, hogy megoldják a problémáidat ingyen és bérmentve, mert ez már akkora gyökérség, hogy csak na. Majd biztosan mindenki azt fogja csinálni amit te szeretnél, de legfeljebb az álmaidban. Addig pedig ha olyan operációs rendszert szeretnél amilyen számodra teljes mértékben megfelel, akkor csináld meg magad.
Részemről pedig befejeztem a veled való kommunikálást, mert ez már nevetséges. Nevetséges, hogy egyfolytában, időről időre előhozakodsz az igazságaiddal, kitiltatod magad mindenhonnan. Nevetséges, hogy mindenki mást hülyének tartasz, az összes ember ostoba, nem jól tudja, csak te tudsz jól mindent, mindennek úgy kellene lennie ahogy te gondolod.
Kevés pedig az, aki még a legalapabb dolgokat sem tudja megcsinálni az általa már évek óta használt rendszerben.(#40940) zed01: Neki a Windows sem jó, sőt, semelyik rendszer sem.
Aktív témák
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest