Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Pajac: Hawking
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz
Fooler89
üzenetére
""memóriaéhes" elhihetitek nem teleszemeteli a ramot hanem hasznos dolgokat tölt be ami gyorsabb működést eredményez."
Az Ubuntu One meg még egy pár automatikusan induló dolog szerintem nem gyorsítja a gépet
Kubuntu-nál sem hasznos a timidity, a nepomuk és az akonadi. Foglalja az erőforrást, de sztem alig használja valaki a KTimeTrackert.Amúgy nekem semmi bajom a KDE 200MB-os memóriahasználatával, amit el tudtam érni, de még így is lassú a Lubuntuhoz képest egy 2 magos gépen 2GB RAM-mal gyenge VGA-val.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 11 128GB Új kijelző Új akku! 12hó jótállás
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- Gaming PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / B550 / 32GB 2666Mhz / 512GB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Xiaomi 15T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kubuntu-nál sem hasznos a timidity, a nepomuk és az akonadi. Foglalja az erőforrást, de sztem alig használja valaki a KTimeTrackert.