Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Zsebszámológépek
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
n00n
őstag
válasz
hallari
üzenetére
Tisztában vagy vele, hogy a Unity egy Compiz bővítmény, és a Compiz egyetlen fejlesztője éppen Canonical alkalmazott?
Azért vették fel, hogy a Unity a lehető legjobban idomuljon a Compizhoz. Érdekes lenne, ha a „csúnyán hanyagolnák”. Értem én, hogy sokatoknak nem tetszik a Unity, meg van rá a jogotok, de hülyeségeket azért már ne beszéljünk.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- Apple iPhone 17 256GB fekete használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) Apple garancia 2027.02.11
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azért vették fel, hogy a Unity a lehető legjobban idomuljon a Compizhoz. Érdekes lenne, ha a „csúnyán hanyagolnák”. Értem én, hogy sokatoknak nem tetszik a Unity, meg van rá a jogotok, de hülyeségeket azért már ne beszéljünk.