- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- aquark: Zsebszámológépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
hallari
tag
Rendben, megnéztem ezt a videót, valóban látszik compiz configban a Unity bővítmény.
http://www.youtube.com/watch?v=pjhFz-wv6Qw
A probléma csak azzal van (5:15-től), hogy kocka forgatásnál nem tűnnek el a dokkok, az élei nagyon csúnyák és szinte semmiben nem emlékeztet a 10.04 alatt megszokott és megszeretett eredetire.
Aztán megnéztem ezt a videót, és úgy tűnik addigra kijavították a bugokat.
http://www.youtube.com/watch?v=oujodEjrbi8&feature=related
Köszi a korrekciót!
Innentől már rendben a verziócsere. -
aag
őstag
Azért vették fel, hogy a Unity a lehető legjobban idomuljon a Compizhoz.
...és ez okozza a bukásukat is, egyetlen ember hülyesége...
Nem a Linux Mintnek kellene feltalálnia a spanyolviaszt, hanem az Ubuntu Kanonikálnak kellett volna szerethető linuxot fejlesztenie. Nem lehet mondani, hogy ez nekik nem sikerült. Nem lehet, mert nem is ez volt a terv. Ráadásul még a visszajelzésekre sem figyelnek. Az Ubuntu tündöklése és bukása már múltidő...
Én maradtam a 10.10-nél. Aztán talán a Linux Mint 12 következik, vagy az openSUSE12.1 , még nemtudom, de sajnálom, hogy így el tudták cseszni ezt a szerethető disztrót...
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ulefone RugKing Pad Pro strapatablet
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Asus VC239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Innentől már rendben a verziócsere.