- Klaus Duran: RCS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- gerner1
Aktív témák
-
zsigus
őstag
Itt elsősorban nem a média centerrel van gond, még az Ubuntu-ban fut ilyen lassan a Dolphin. Már lassan 2 éve használok XBMC-t és nagyon a szívemhez nőtt, és nem utolsó sorban eddig minden "problémára" találtam megoldást benne pl. Movie Set-ek (Kollekciók) beállítása, rengeteg téma, emulátorok, BD lejátszás HDD-ről stb..
Szóval itt elsősorban az APU "teljesítményével" van gond OpenGL-ben. Pedig sztem nem szabadna vele ilyen lassú sebességgel futni. A "nagy" gépemből nemrég adtam el a VGA-t, és most egy integrált HD 4200 tölt be a GPU szerepét (+ mellette egy Athlon 2 X4), és Win7 alatt 1280-as felbontásban szaggatás mentesen fut a Dolphin (hozzáteszem DirectX 9 alatt), az E-350 pedig minden tekintetben gyorsabb a HD 4200-nál (alig van késleltetés mert a GPU rögtön a CPU mellett van, plusz kétszer annyi shader processzor van az E-350-ben (40 -> 80). Vagy lehet, hogy a CPU miatt ilyen lassú?
Ki fogom próbálni rajta Win7 alatt a dolphin-t, de még arra várni kell pár napot, mert a DVD-m nemrég ment át a túlvilágra.

Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FDHD/IPS
- LENOVO TABLET 10 (N4100),10.1",WUXGA, 2-IN-1 TABLET,Ceruza,LTE kártya,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,újszerű, Adatkabel,12 hónap garanciával
- Eladó egy Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest