Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
csabiks
senior tag
Sziasztok, egy elég összetett kérdésem lenne (remélem ti tudtok segíteni) :
Egy viszonylag új (sandy bridges) laptopom van, ennek a processzornak van egy belső (intel hd 3000) videókártyája, és emellett van a laptopban még egy Nvidia típusú kártya is. Az ubuntu (legújabb) feltelepíti az nvidia drivert, én törlöm azután tökéletesen megy a rendszer (az intel kártyáját használja). Viszont a másik nvidia kártya hűtője mintha beragadna és egyfolytában megy (a processzort is fűti), windows alatt semmilyen probléma nincs, olyan halk a gép hogy öröm mellé ülni, viszont ubuntu alatt megy mint egy porszívó. Telepítettem fel több hőmérséklet mérőt és a processzor 70 fokra is felmelegszik (a vinyó és a videókártyák hőmérsékletéről nem sikerült adatot kinyernem). Windows alatt 55-60 körül van a proci. Mivel így számomra nem használható a rendszer, most visszatettem a windowst. Egyébként minden működne out of the box, de amiért így fűti az egész gépet (talán a kernel a hibás?) így nem tudom használni. Ha bárkinek bármi ötlete van az írjon. (acpi-off tanácsolták, viszont ezt már nem tudtam kipróbálni, nem tudom használt-e volna).
köszi
Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest