Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Greenebola
senior tag
A hét százát nem semmi dolgokat belehet állítani a compiz configba pl effekteknél animációk alatt mindent randomra tettem és át szerkesztettem és szépen meglepődtem és ledöbbentem ,hogy ilyen is van.
Annyi minden van még amiről nem tudok semmit ,de nem bánom ,hogy ott hagytam a Windowst egyáltalán nem játszottam amúgy sem max telepítéskor,letöltéskor pasziánszt.
biztosan maradok ubuntunál nagyon tetszik azt kell mondjam 3-4 hét alatt.
Egyetlen dolog ,hogy sokat kell utána olvasgatni az adott probléma megoldására ,de nagyon segítő készek vagytok és ahogy látom ubuntu.hun is ki is emelném Kendeket.Hát úgy érzem most leragadok itt és compiz után fogok olvasgatni illetve a beállítás kezelőjét tanulmányozni.

(#39593) Kendek Igen igazad van teljes mértében én is így cselekednék, windowson is így tettem csak az a gond még nagyon gyerek cipőben járok és a hibáimból tanulok ha elcseszem a rendszert és mindig visszaállítok renszermentből sose jövök/sajátítom el mit hogyan lehet megoldani.
Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
biztosan maradok ubuntunál nagyon tetszik azt kell mondjam 3-4 hét alatt.