- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
Sanyix
őstag
válasz
Major Major
üzenetére
írtam hogy a restirictedben engedélyeztem, éppen ezért lett fekete képernyő, mert nem működik a driver.
A kártyám persze hogy támogatott, 9600pro különben nem tettem volna fel fglrxet.
Szerintem mégis lehet valami köze a felületthez, meg gnome os ubuntun pöccre ment az fglrx, meg a dpgk-reconfigure xserver-xorg (egyébként a rossz tapasztalatokban arra gondoltam, hogy pl néha amikor valamelyik beállítóprogramban rendszergazdai módra váltok, villan 3mat a kép, és ugyanúgy nem rendszergazdai módba van, vagy pl a display settingsbeli beállításaimra nagyívben tesz a rendszer (vagyis ez a kis program nem csinál semmit, ha váltani akarok xorg.conf-ba kell manuálisan írogatni). Most annyit kérdez, hogy melyik felbontást nem akarom használni (ezzel megszívtam telepítésnél, mert ott is azt kérdezte, hogy melyik felbontást NEM kívánom használni, én kijelöltem, és végül kiderült hogy azt kell amit használni akarok, tehát az ellenkezőjét amit ír), és ennyi. Régebben sima ubuntunál billenytűzet típust kérdezett, videokártya drivert, stb, most felbontást és kész.ja persze a glxinfo direct rendering yes-t ír, de 3d-ben az a szokásos kockás textúrahibás 1 fps-es kép van, ami szoftveres rendernél szokott lenni.
Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest