- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Aktív témák
-
mzx
senior tag
Köszi, értem, tehát idővel esetleg összeakadhat a két, párhuzamosan rendszeremen levő FF verzióm beállítása? És ilyenkor a megoldás az lenne ,ha az egyiket uninstallálom?
- K I E G :
Apropó, ha ezt érted profil alatt, akkor mit jelent új profilt létrehozni? Hiszen folyamatosan állítja egy átlagos user az applikáció beállításait, olykor esetleg kiegészítőket telepít rá, stb, elvileg az is új profil, ha bővítem, változtatom, én legalábbis első ránézésre így értem. Avagy új profil létrehozása azt jelenti, hogy valahogyan leszedem az addigi beállításokat, vagy mit jelent?
És ha így van ,akkor azt miként lehet megvalósítani? Vayg pedig törlöm a
~/.mozilla/firefox/*.default
mappát egy file kezelőből? Vagy hogyan?
Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- PC Játékok (Április 3. UP!) Olvass...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum Tápegység!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-Z87X-UD4H Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i3 1215U, 8GB RAM, SSD, jó akku, Thunderbolt 4 - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És ha így van ,akkor azt miként lehet megvalósítani? Vayg pedig törlöm a