- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Meggyi001: Hol szálljunk meg Párizsban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Pajac: Mi volt a legrosszabb, amire mezítláb léptél?
Aktív témák
-
mzx
senior tag
Köszi, értem, tehát idővel esetleg összeakadhat a két, párhuzamosan rendszeremen levő FF verzióm beállítása? És ilyenkor a megoldás az lenne ,ha az egyiket uninstallálom?
- K I E G :
Apropó, ha ezt érted profil alatt, akkor mit jelent új profilt létrehozni? Hiszen folyamatosan állítja egy átlagos user az applikáció beállításait, olykor esetleg kiegészítőket telepít rá, stb, elvileg az is új profil, ha bővítem, változtatom, én legalábbis első ránézésre így értem. Avagy új profil létrehozása azt jelenti, hogy valahogyan leszedem az addigi beállításokat, vagy mit jelent?
És ha így van ,akkor azt miként lehet megvalósítani? Vayg pedig törlöm a
~/.mozilla/firefox/*.default
mappát egy file kezelőből? Vagy hogyan?
Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bioshock 2 Special Edition
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R5 1600 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 PLUS DeepCool 400W
- Bomba ár! Acer Aspire A315-56 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
És ha így van ,akkor azt miként lehet megvalósítani? Vayg pedig törlöm a