- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
Aktív témák
-
Greenebola
senior tag
Köszönöm

Olvasgatom róla miket tud , fel is raktam teljesen jó lesz a célra.Volna még két kérdésem az egyik mikor elsőnek használtam 9.04 ubit akkor is elő jött ez a probléma ami most 11.04 alatt.
Nvidia Geforce 210 videokártyám van , zárt meghajtó engedélyezése után a boot képernyő eltűnik illetve egy puritán kép jön be bár pár másodpercre csak.
Meglehet oldani ,hogy vissza nyerjem az eredetit? Elég sok helyen olvastam ilyenről ,de nem boldogultam.A másik letöltöttem az Nvidia honlapjáról a megfelelő drivert.
A gépemen lévő verzió száma 270.41.06
A letöltötté 256.53 (2010.08.31) ez hogy lehetséges hogy hivatalos oldalon régebbi van fent?
Bírnám frissíteni vagy automatikusan megteszi?(#39012) Mtbsrác rendszerment használata
Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen routert?
- Egyre több tényező hajtja felfelé az árakat, és hol van még a vége?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Futás, futópályák
- Crimson Desert
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Luck Dragon: Óraátállítás
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X 384bit
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest