Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Atapi
senior tag
válasz
Greenebola
üzenetére
hivatalos oldalon én 280.13-as verziójú drivert találok a kártyádhoz, szóval valamit szerintem elnéztél a letöltési adatok megadásánál.
viszont nem javasolom, hogy így frissítsd a drivered. ha már akarod, inkább keress hozzá ppa-t (pl: Ubuntu-x-swat), különben minden kernelfrissítéskor újra kellene generálnod manuálisan a kernel modult, és gyanítom, hogy pár hónap múlva eszedbe sem jutna, hogy vajon miért nem indul az X egy kernelfrissítés után, csak menne az idegeskedés... illetve a boot során ezzel sem javulna a helyzet. gondolom később tölt be a driver, de ez csak tipp, sosem zavart engem az a fél perc csúfság, a lényeg, hogy használat közben menjen rendesen, szóval nem jártam utána a probléma okának. -
Mtbsrác
senior tag
válasz
Greenebola
üzenetére
Mondjuk nekem is csinál olyan ezzel a kártyával hogy lila piros fekete meg minden szinü pöttyökkel indítja a rendszert de eenkívül más bajom hálaistennek nincsen vele. Teneked is ilyen hibát kreál mikor bootol? Zárt meghajtót használok én nekem tökéletesen bevált.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest