- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Légpárna az egérpadon: ATK A9 Air gamer egér
- horzoli: Auchan házhozszállítás
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
audi100td
üzenetére
Beállítottad faszán a teljesítmény szinteket? Mikor, milyen cselekményre hogyan reagáljon? Mert lehet, hogy a készenlét csak a monitorra érvényes. Ez egy kicsit jobban testre szabható talán, mint a win7, ami szerintem nem baj. Mélyedj szépen bele a beállításokba..van bőven..mire mindent beállítottam úgy, ahogy én akartam, az legalább egy óra volt..nem részletezem, még leírni is fél óra lenne..és ezek csak az igényeim, nem az összes lehetőség..
. És mindezt kétszer, mert egyszer mi van, ha - beállítás arra az esetre, amikor hálózatról megyek és még egy, amikor akkuról..
. Ne add fel, rosszabb esetben pattintsd fel a 6.01-es Debiant..1-es dvd-t szedd le, asszem a választható KDE alapból azon is van..
.
Megéri. Én is sokat szívok vele, de egyre jobban tisztelem..
...és szeretem..több gépen évek óta van linuxom, netre csatlakozó gépen csak az..már csak egy wines gép van a családban a mostani négyből..de nekem az összes linuxos..szívok, de egyben tanulom is..és nem adom fel..ennyi..
. Hajráááá!!
Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Nintendo Switch 2
- Milyen routert?
- Samsung kuponkunyeráló
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- Tőzsde és gazdaság
- Path of Exile (ARPG)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.17-ig garancia, számlával!
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. És mindezt kétszer, mert egyszer mi van, ha - beállítás arra az esetre, amikor hálózatról megyek és még egy, amikor akkuról..
. Ne add fel, rosszabb esetben pattintsd fel a 6.01-es Debiant..1-es dvd-t szedd le, asszem a választható KDE alapból azon is van..
...és szeretem..több gépen évek óta van linuxom, netre csatlakozó gépen csak az..már csak egy wines gép van a családban a mostani négyből..de nekem az összes linuxos..szívok, de egyben tanulom is..és nem adom fel..ennyi..
. Hajráááá!!