Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Sziasztok!
Nálam ez a nagyon egyszerű megosztás vmiért nem működik (jó-jó, én nem tudtam beállítani, éjjel meg lusta voltam keresgélni
). Ubuntuban NTFS partíció felcsatol, mappn jobb klikk, megosztás, mindenkinek, írás-olvasás.
Restart is volt, másik gép W7 64 bit látja, de a fájlokat nem listázza, illetve volt, hogy user+pass-t kért. Jelszó nélkül mindent nem lehet megosztani?
Utána Sambával próbáltam, ott nem kért jelszót, de a fájlokat ott sem mutatta. Persze az előző megosztást töröltem, restart, stb... Jó lenne az alap Ubuntus megosztás, tényleg praktikus, csak jelszót kikapcsolni hol lehet...? Köszönöm!
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Ubuntuban NTFS partíció felcsatol, mappn jobb klikk, megosztás, mindenkinek, írás-olvasás.