Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
rtom
senior tag
Telepítettem külső vinyóra egy cli rendszert, de problémák akadtak a hálózattal (router), és emiatt a telepítés megszakadt, csak a parancssoros rendszer maradt, de persze USB-ről boot-olni nem tud a gépem, hogy folytassam.
Próbálkoztam chroot-olni, de ezt kaptam apt-get install után:
sh: cannot create /dev/null: Permission denied
Can't open /dev/null: Engedély megtagadva
Naplózási hiba, sikertelen openpty() (a /dev/pts nincs csatolva?)
Beállítás: x11-common (1:7.5+6ubuntu3) ...
/var/lib/dpkg/info/x11-common.config: 127: cannot create /dev/null: Permission denied
/var/lib/dpkg/info/x11-common.config: 130: cannot create /dev/null: Permission denied
/var/lib/dpkg/info/x11-common.postinst: 134: cannot create /dev/null: Permission denied
/var/lib/dpkg/info/x11-common.postinst: 137: cannot create /dev/null: Permission denied
/var/lib/dpkg/info/x11-common.postinst: 718: cannot create /dev/null: Permission denied
/var/lib/dpkg/info/x11-common.postinst: 718: cannot create /dev/null: Permission denied
/var/lib/dpkg/info/x11-common.postinst: 735: cannot create /dev/null: Permission denied
dpkg: hibás feldolgozás: x11-common (--configure):
installed post-installation script alfolyamat 2 hibakóddal kilépett
Hibák történtek a feldolgozáskor:
x11-common
E: Sub-process /usr/bin/dpkg returned an error code (1)ez gond?
további kérdés: hogyan lehet desktop manager nélkül automatikusan bejelentkeztetni? célgép lenne, user nélkül (zenegép vagy mi)
Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Próbálkoztam chroot-olni, de ezt kaptam apt-get install után: