Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
ep75w
csendes tag
sziasztok! anya gépében elhalt a vinyó. egy ideig esélye sincs másiknak. a terv, van egy 8 gigás pendrive, erre menne fel ubuntu, lubuntu vagy linuxmint. úgy tudom ez utóbbi is ubuntu, de legalábbis deb csomagokat használ.
kérdéseim.
1. lehet live lemezről rögtön pendrive-ra telepíteni, mintha az vinyó lenne? gondolok itt arra, hogy be fog vajon bootolni róla?2, ha az első pont ok, milyen fájlrendszert érdemes tenni pendrivera? ext4 nem jó, akkor nem tud bootolni róla a gép, szerintem nem látja a bios.
3. anya csak amolyan csendesen netezget magának, semmi extra igény nincs. böngészés, flash játék. ennyi. ezért arra gondoltam hogy elég lenne neki a lubuntu. gondolom ha ubuntu mehet pendrive-ra akkor ez is.
de azért megkérdezném tőletek, a linuxmint az kevesebbet eszik mint az ubuntu? nincs egy extra gépe, 2600+, 1g ram. ha a mint szerintetek gyorsabb lenne, megnézném neki. csak nehéz egy vinyó nélküli gépen kísérletezni
köszönöm a válaszokat.
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i7-10810U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest