Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Aktív témák
-
b.bone
senior tag
válasz
Neil Watts
üzenetére
Hi,
Köszönöm a választ. NEm néztem utána, hogy mennyire jellemző Linuxra a vírus, de ez így elég megnyugtatóam hangzik

Gyorsan rágugliztam erre az iptables dolgora.
Egyelőre csak grafikus felületet használtam szóval fogalmam sincsen hogyan kell ezeket állítgatni.
Gondolom van ez a terminal aztan ott pötyögni kell
Majd valamikor el dodizok vele.
Egyelőre haditervem sincsen mit állítsak rajta. Torrentezek is vele szóval ne mtudom milyen IP címeket vagy IP tartományokat lenne érdemes rejectelni.Mindenestre köszönöm a válaszod. Legalább van valami halvány kisegítő segéd pót fogalmam, hogy hol induljak el

Szerk: amúgy leginkább a key loggerektől félek. Nem járok mindeféle huncut weboldalakon, de például online bankolni azt szoktam.
Aktív témák
- Sorozatok
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OpenMediaVault
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Pixel 7 pro 128/8
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Majd valamikor el dodizok vele.