Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
Aktív témák
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
upszilon
üzenetére
Lehet, hogy így van (bizonyíték/tapasztalat hiányában kár vitatkozni), de azt ki lehet jelenteni, hogy szerencsére messze vagyunk az OS X vagy a Windows szintjétől.
Konkrétan az olyan dolgokra célzok, mint amikor 2 éve Win XP-t otthagytam kb. 3 órára (volt rajta bekapcsolt Kaspersky Internet Security és a frissítések is telepítve voltak) és mikor visszaértem, már megvolt változtatva a háttérkép (valami rikító vörös reklámra), illetve a KIS mellé feltelepült egy kamu antivirus+letiltotta a rendszergazdai jogosultságom, így a fájljaimat sem tudtam lementeni. Mázlim volt, mert csökkentett módban a rendszer-visszaállítás megoldotta a problémát, de el sem tudom képzelni, hogy milyen behatások érhetnek egy olyan XP-t, amin AV és frissítések sincsenek...
A Windows Vista/7 ebből a szempontból már jobb (UAC), azonban már ott is találkoztam víussal, ami a rendszert viszont szerencsére nem tudta összeomlasztani. Ebben csak az a nagy kár, hogy a világ legtöbb gépén, még mindig XP fut...
Aktív témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung kuponkunyeráló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- E-book olvasók
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Folytatódik a széria, április 16-án mutatkozik be a Metro 2039
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- 27%! LG 86UR76006LC (86") UHD (Active HDR, 60 Hz, Smart TV)
- Apple iPhone 11 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22+ 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest