- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Aktív témák
-
ArGab
őstag
válasz
ntomka
üzenetére
Tudom, az elmúlt évben ezeknek utánajártam, már tudom hogy kell belőni az smplayert és az aticonfigot, hogy menjen. De ez az akadozó deinterlace lejátszás új bug, és zavar hogy nem tudok megnézni miatta több DVD-t pl.
szerk: A másik amiért kipróbáltam volna, hogy javítottak elvileg a vsync dolgon valamennyit, és többen írták hogy pl VLC már tearing nélkül működik, és egyszerűbb lenne azon DVD-t nézni mint smplayerrel. Vagy ha a 2.6.37-tel (tuneremet csak ez támogatja) is menne az fglrx, a VLC az egyetlen amivel a mindigtv aac hangú csatornái mennek.Amúgy most hogy utóbbi napokban bújtam pár fórumot ezügyben, úgy néz ki, a pár hónapja bevezetett új 2D renderelő bugjavításai és kipofozgatása után nekiállnak a vsync javításoknak. Eddig azért nem foglalkoztak vele, mert a régi kódot nem akarták az elmúlt évben túrni meg szerkeszteni miatta, ha úgyis kidobják. Szóval elvileg a nem túl távoli jövőben ezzel is kezdenek majd valamit.
Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Path of Exile (ARPG)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android szakmai topik
- Subaru topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4593, 100% Akkumulátor
- HP 250R G10 - 15.6"FHD IPS - Core 5 120U - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Dell Vostro 5410 14" i5-11320H 16GB 512GB 1 év garancia
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RTX 3080 / B550 / 16GB 3200MHz / 500GB NVMe / 1250w Gold! BezsámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest