Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
ArGab
őstag
válasz
ntomka
üzenetére
Tudom, az elmúlt évben ezeknek utánajártam, már tudom hogy kell belőni az smplayert és az aticonfigot, hogy menjen. De ez az akadozó deinterlace lejátszás új bug, és zavar hogy nem tudok megnézni miatta több DVD-t pl.
szerk: A másik amiért kipróbáltam volna, hogy javítottak elvileg a vsync dolgon valamennyit, és többen írták hogy pl VLC már tearing nélkül működik, és egyszerűbb lenne azon DVD-t nézni mint smplayerrel. Vagy ha a 2.6.37-tel (tuneremet csak ez támogatja) is menne az fglrx, a VLC az egyetlen amivel a mindigtv aac hangú csatornái mennek.Amúgy most hogy utóbbi napokban bújtam pár fórumot ezügyben, úgy néz ki, a pár hónapja bevezetett új 2D renderelő bugjavításai és kipofozgatása után nekiállnak a vsync javításoknak. Eddig azért nem foglalkoztak vele, mert a régi kódot nem akarták az elmúlt évben túrni meg szerkeszteni miatta, ha úgyis kidobják. Szóval elvileg a nem túl távoli jövőben ezzel is kezdenek majd valamit.
Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- TCL LCD és LED TV-k
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- Apple iPhone 17 - alap
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest