- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
ArGab
őstag
válasz
ntomka
üzenetére
Tudom, az elmúlt évben ezeknek utánajártam, már tudom hogy kell belőni az smplayert és az aticonfigot, hogy menjen. De ez az akadozó deinterlace lejátszás új bug, és zavar hogy nem tudok megnézni miatta több DVD-t pl.
szerk: A másik amiért kipróbáltam volna, hogy javítottak elvileg a vsync dolgon valamennyit, és többen írták hogy pl VLC már tearing nélkül működik, és egyszerűbb lenne azon DVD-t nézni mint smplayerrel. Vagy ha a 2.6.37-tel (tuneremet csak ez támogatja) is menne az fglrx, a VLC az egyetlen amivel a mindigtv aac hangú csatornái mennek.Amúgy most hogy utóbbi napokban bújtam pár fórumot ezügyben, úgy néz ki, a pár hónapja bevezetett új 2D renderelő bugjavításai és kipofozgatása után nekiállnak a vsync javításoknak. Eddig azért nem foglalkoztak vele, mert a régi kódot nem akarták az elmúlt évben túrni meg szerkeszteni miatta, ha úgyis kidobják. Szóval elvileg a nem túl távoli jövőben ezzel is kezdenek majd valamit.
Aktív témák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Xbox Series X|S
- Gitáros topic
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Macska topik
- Milyen házat vegyek?
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Kétarcú űrutazás: az Artemis II startra kész, a Starlinert elmarasztalták
- gerner1
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB fehér használt, karcmentes 6 hónap garancia
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- iPhone 11 Pro 256GB 100% (3Hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest