- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- aquark: Flipper PC-n!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Ventur@
senior tag
Üdv és szép estét
!Eléggé kezdő linux-os vagyok és segítség kellene, hátha itt kapnék
. Nos Ubuntu 10.4.1 (magyar) van fent van a gépben egy Leadtek Winfast TV2000 Xp Expert tuner a gépben. Amennyire tudom rakott fel hozzá drivert az ubuntu (emesene-t használok csevegésre és ott, mint webcam látja a program). Odáig jutottam, hogy feltettem a tvtime-ot. Viszont ha elindítom kb. 1mp-re bejön és ennyi. Nem történik semmi.Mit kellene csinálnom, hogy tudjak tv-t nézni ubuntu alatt
?Ha túl hosszú leírni, akkor jöhet pü-be is, ne legyen teleszemetelve a kezdő hülyeségemmel a topik
.Előre is köszöntem bárki bármilyen segítséget tud adni
!Ui: Bármilyen kérdés van megpróbálok rá választ adni. De mondom mégegyszer eléggé kezdő linux-os vagyok
.
Aktív témák
- NVIDIA® driverek topikja
- Projektor topic
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen notebookot vegyek?
- Gumi és felni topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Éjszakai műszak
- Revolut
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/64GB fekete / 12 hónap jótállás
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
!
. Nos Ubuntu 10.4.1 (magyar) van fent van a gépben egy Leadtek Winfast TV2000 Xp Expert tuner a gépben. Amennyire tudom rakott fel hozzá drivert az ubuntu (emesene-t használok csevegésre és ott, mint webcam látja a program). Odáig jutottam, hogy feltettem a tvtime-ot. Viszont ha elindítom kb. 1mp-re bejön és ennyi. Nem történik semmi.
!