- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pajac: Nincs rá kapacitásom
- sparks: Az első 7 nap egy iPhone 17 Pro Max-szal
Aktív témák
-
Lakers
tag
Sziasztok!
A füles problémára találtak választ és a webcamra, így visszajöttem az Ubira.
1. De, miért eszik ilyen sok memóriát? Empatyh csevegő és Chromium (youtube-os ablak és prohardver fórum) + Doky lent = 1,5Gb...
Rendszerfigyelőre ránéztem és érdekességet vettem észre... Megnyitottam ugyan a RythemBoxot és be is zártam, sőt felső panelről is kiléptem belőle. De a Rendszerfigyelő jelezte, hogy alszik és eszik 300mb... öhm, én csak megnyitottam, és még zenét sem játszottam le benne... És elég sok progi van ott alszik állapotban.
Kérdés hogyan tudnám a memória zabálásnak gátat venni? És hogyan lehet a Rythembox esetéhez hasonlóan véglegesen kilépni a progikból?2. Sokszor vettem észre, hogy a felső panel jobb oldali része összeomlik, szinte majdnem minden Ubi használatnál, vagy a felhasználóneves rész tűnik el, vagy a kikapcsoló gomb tűnik el vagy használhatatlanná válik, vagy mint most... a csevegő rész... (emphaty, evolution, gibber). Ez mittől lehetséges? Mi az orvosság rá?
(Kínáltam Vodkát is az Ubinak, minőségit de akkor sem műxik rendesen a felső panel
)
Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Arc Raiders
- Futás, futópályák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- LEGO klub
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tápos kibeszélő offtopik
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Kínáltam Vodkát is az Ubinak, minőségit de akkor sem műxik rendesen a felső panel
)