Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- droidic: Safe Mode az agyban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
hackeeeee
üzenetére
Nah, erre is rájöttem, halad ez.
Nah ez kezd megtetszeni. Mondjuk az ablaklista megmarad így is, mert kell, csak így viszont jobban elférek. Csak itt meg kell szoknom, hogy az indítók lent vannak. Win alatt épp ez a jó, hogy mind2 egy helyen van felül. Tudom, a dock-barX ilyesmi lenne linux alá, de valahogy azzal nem sikerült megbarátkoznom.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nah ez kezd megtetszeni. Mondjuk az ablaklista megmarad így is, mert kell, csak így viszont jobban elférek. Csak itt meg kell szoknom, hogy az indítók lent vannak. Win alatt épp ez a jó, hogy mind2 egy helyen van felül. Tudom, a dock-barX ilyesmi lenne linux alá, de valahogy azzal nem sikerült megbarátkoznom.