Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Воланд
titán
Sziasztok!
Egy olyan problémával fordulok hozzátok, hogy virtuális gépre szeretnék telepíteni linuxot, de nem igazán sikerül a dolog (az alaprendszer windows 7 ultimate x64). Ez alapján kezdtem el, addig szépen el is jutottam, hogy kiválasztottam, hogy boot-nál a képfájlt használja, de a linux telepítő nem indul el, egyszerűen kilép a virtuális gépből, egy xp már fenn van az működik tökéletesen, csak az ubuntu (legfrissebb, 32bit-es) nem akar felmenni. Többször indítottam el, egyszer bejött a nyelvválasztás, ott kiválasztottam a magyart, de onnan sem ment tovább, villant egyet az ablak és kilépet. Nem tudom, hogy most a linux a ludas, vagy a windows 7 nem okés?
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 12.22
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest